Installatör inom bevattningsutrustning

Välkomment till Matsco AB. Din konsult inom bevattningsfrågor och installatör inom bevattningsutrustning. Vi servar anläggningar och säljer reservdelar och nya anläggningar.
Vi är specialiserade på bevattningsanläggningar till golfbanor, kyrkogårdar, trädgårdar och fotbollsplaner. Vänd dig till oss för allt inom bevattningsutrustning, installationer och försäljning av utrustning.

Installationer

Vi hjälper dig att bedöma den aktuella ytans bevattningsbehov. Våra experter hjälper dig att ta fram den bästa lösningen för just din anläggning eller trädgård. Innan en installation krävs en fullständig information om platsen som ska bevattnas. I slutändan är förarbetet det viktigaste för hur bevattningskvalitén blir. För större anläggning krävs en bevattningsplan, bevattningssystemet delas in i flertalet zoner och därefter bevattningsgrupper.
Installation i fem steg:

  1. Planritning
  2. Mätning av vattentryck och vattenflöde
  3. Val av utrustning/spridare
  4. Planering av bevattningssystemet - antalet zoner och bevattningsgrupper
  5. Installation av anläggningen

Försäljning

Vänd dig till Matsco AB för köp av hela eller delar av bevattnings utrustning. Vi har kvalitetsvaror till bra priser. Hör gärna av er om ni har frågor om bevattning och utrustning. Hos oss hittar du olika pumpar, spridare, rör, filter, ventiler och styrsystem. Vi erbjuder rotorspridare, pop-up spridare, sprinklerpistoler, kastspridare. m.m. Allt efter vilka krav just du har på bevattningsutrustning. Läs mer på http://www.rainbird.eu/.

Service

Automatisk bevattning är en komplex anläggning med många delar. Vi hjälper dig med service och underhåll när din anläggning krånglar. Vi erbjuder en högkvalitativ service och handhar kvalitetsprodukter för ett driftsäkert system. Vi hjälper dig att optimera din bevattningsanläggning för vattenbesparing, optimal drift och driftsäkerhet. Välkommen till Matsco AB.

bevattning vattendroppe golfbana
trädgård